Mäklare & Fastigheter

Unikaflygfoton utför mäklarfoto från marken till 120 meters höjd. Flygfoto erbjuder en ytterligare dimension utöver traditionell fotografering. Det förmedlar fastighetens unika läge och omgivning på ett effektivt, vackert vis. Fastigheten fotograferas från passande höjd. Vi tar en serie bilder från olika höjder och vinklar. Vi redigerar och sammanställer bilderna och mailar dom till er för påseende. Ni väljer sedan ut de bilder ni önskar använda.

Materialet får användas fritt för tryck i tidning, prospekt och internet. För exklusiva objekt rekommenderar vi starkt att stillbilderna kompletteras med en film, för att göra rättvisa åt intrycket man får på plats.

Villa Vettekulla Karlshamn
Villa Vettekulla Karlshamn

Vissa objekt ligger så fantastiskt vackert att beskrivningar eller foton inte räcker till. Vi kan producera en kortare film på fastigheten som ger potentiella husköpare en storslagen känsla för det hus som kan komma att bli deras hem. Genom att uppleva huset och dess omgivningar från ett unikt perspektiv – från ovan – får den potentielle köparen en speciell relation till huset och vill komma och se det i verkligheten. Hus som ligger naturskönt, nära vatten, natur, eller öppna landskap gör sig särskilt bra på film från ovan.

Vi levererar den färdiga filmen, färdigklippt och med musik. Priset på denna tjänst varierar beroende på vilket objekt det handlar om. Kontakta oss så kan vi diskutera objektet i fråga och lämna en offert.

HANDELS OCH LOGISTIKFASTIGHETER
Kompletta dokumentationer av affärs- och logistikfastigheter till fast pris. Hög höjd och varierade vinklar visar avstånd till tillfartsleder och närliggande anläggningar.

Mäklarfilm

Kontakta oss gärna:

Unika Upplevelser Nordic AB

Dalgången 11
37437 Karlshamn

Mail: info (a) unikaflygfoton.se

Orgnr: 556872-5807 | Innehar F skatt

DRÖNAREN GÖR DET SVÅRA JOBBET ENKELT!